Сумытехсервис
Кулинария - Традиционные блюда - 28.02.2009
Блины дрожжевые

Игредиенты:

мука – около 450-500г;

дрожжи (свежие) – 25г;

молоко – 1 л;

сахар – 1 ст.л.;

сливочное масло – 100г;

яйцо – 2 шт.; соль – 1 ч.л

Подробнее >>
Кулинария - Традиционные блюда - 28.02.2009
Блины тонкие

Ингредиенты:

1 л молока
3 ст. муки
3 ст. л. сахара
1 ч. л. соли
3 яйца
2 ст. л. растительного масла
сода на кончике ножа

Подробнее >>
Кулинария - Традиционные блюда - 06.01.2009
Кутя

Добре промити і замочити на 4 години 1 кг пшеничної крупи. Пропорція води становить: на одну мірку крупи три мірки води. Після того, як крупа розмокне, ставимо її варитися на помірний вогонь в тій самій воді. Посуд має бути або чавунний, або алюмінієвий, або з нержавійки, щоби каша не пригоріла. Через 1,5 або 2 години, коли каша звариться, вона буде м'яка і досить клейка. ЇЇ потрібно вистудити.

Подробнее >>
Кулинария - Традиционные блюда - 04.01.2009
Пшеничная кутя

Ингредиенты:

1 стакан зерен пшеницы;
100 г мака;
100 г ядер грецких орехов;
1-3 столовые ложки меда;
cахар по вкусу.

Подробнее >>
Кулинария - Традиционные блюда - 04.01.2009
Рисовая кутя

Ингредиенты:

1 стакан риса;
100 г мака;
100 г ядер грецких орехов;
1-3 столовые ложки меда;
cахар по вкусу.

Подробнее >>
1 2 >> Следующая 
Личный кабинет
Авторизация:
Логин:   
Пароль: 
Запомнить меня: 
Сейчас на сайте
132 Гостей,
239 Пользователей
Показать список
Социальные сети

Главная Фотоконкурсы Каталог Форум Обратная связь Реклама
Вверх
ВВЕРХ
Вы получили 0 личных сообщений. Прочитать
Закрыть